Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pola sata iza ponoći

U prometnoj nesreći ozlijeđeno petero tinejdžera: 18-godišnjak ušao u suprotan smjer i naletio na drugi auto

Policija
Policija Foto: Nikola Vilic
Zagrebačka policija javila je o prometnoj nesreći koja se dogodila oko pola sata iza ponoći u Ulici Štefanovec na Maksimiru. Sudarila su se dva automobila koja su vozili 18-godišnjak i 19-godišnjak.

Mlađi od dvojice vozača nije prilagodio brzinu i vožnju uvjetima na cesti dok je vozio auto marke Renault Megane Ulicom Štefanovec u smjeru juga i prešao je u prometnu traku za suprotan smjer.

Naletio je vozilom na prednji dio osobnog automobila Subaru Forester zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 19-godišnjak u smjeru sjevera.

"U prometnoj nesreći 19-godišnji vozač je lakše ozlijeđen, dok je 19-godišnji putnik teško ozlijeđen, a liječnička pomoć im je pružena u Kliničkoj bolnici Merkur.

Pročitajte i ovo Tiha misa u Osijeku - 3 Arijana Lekić-Fridrih Žena koja se suprotstavlja moliteljima: "Ovdje sam došla zbog ubijene Mihaele. Od sljedećeg tjedna mi smo Poljska"

18-godišnji vozač je lakše ozlijeđen dok je 18-godišnja putnica teško ozlijeđena, a liječnička pomoć im je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Iz tog vozila teško je ozlijeđena i 19-godišnja putnica kojoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava", javila je zagrebačka policija i dodala kako je zbog obavljanja očevida promet je Ulicom Štefanovec bio obustavljen od 00:35 do 2:30 u oba pravca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene