Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mnogi su spajali

Kolone na granicama, a sezona još nije pravo ni počela: Na prijelaz se čeka satima

GP Slavonski Brod
GP Slavonski Brod Foto: HAK/Screenshot
Mnogi građani BiH vraćaju se nakon što su prvosvibanjske praznike spojili s vikendom pa su na pojedinim graničnim prijelazima kolone vozila.

Duge kolone vozila i čekanja na prijelaz granice zabilježene su u nedjelju prema Hrvatskoj iz pravca BiH na sjeveru te zemlje, te na jugu u suprotnom smjeru jer se građani BiH vraćaju nakon što su u toj zemlji spojili prvosvibanjske praznike s vikendom.

Kako su izvijestili iz Automoto saveza u Bosni i Hercegovini sa sjedištem u Mostaru, na graničnim prijelazima Izačić, Velika Kladuša, Gradina, Gradiška, Brod, Novi Grad i Orašje duge su kolone putničkih vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Mjesecima su njih dvoje harali po gradu: Na meti su im bili crkveni milodari, bicikli, mašine za šišanje, alkoholna pića...

Pročitajte i ovo Ilustracija Detalji nakon očevida Majka i dijete ozlijeđeni u prometnoj nesreći u centru Zagreba: Prevezeni su u bolnicu

Lokalni mediji izvješćuju da se na pojedinim lokacijama satima čeka na prijelaz granice.

Po izvješću Automoto saveza, pojačan je i promet vozila na ulazu u BiH iz Hrvatske na graničnim prijelazima u Doljanima i Bijača na jugu gdje se u zemlju vraćaju građani BiH koji su spojili Praznik rada 1. i 2. svibnja, koji je u toj zemlji također neradni, s petkom i vikendom.

Osnovne i srednje škole su spojile 3. svibnja kao neradni dan, jednako kao i dio javnih ustanova u BiH.

U Republici Srpskoj je pak u nedjelju Uskrs pa je neradni i uskrsni ponedjeljak.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene