Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Trilja

Autom se pijan zabio u vozilo iz suprotnog smjera: Dijete teško stradalo, liječnici se bore za njegov život

Ilustracija
Ilustracija Foto: DNEVNIK.hr
Teška prometna nesreća dogodila se u nedjelju u mjestu Čaporice.

U prometnoj nesreći koja se u nedjelju ujutro dogodila u mjestu Čaporice dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozljede od kojih jedna one opasne po život.

Naime, oko 7:30 vozač osobnog vozila koji se nalazio pod utjecajem alkohola prešao na suprotnu kolničku traku i udario u drugo vozilo u kojem su se nalazili vozač i dijete.

Pročitajte i ovo Policija Sjeverne Irske, ilustracija Brutalan napad u Sj. Irskoj Mladića pribili čavlima na ogradu: Policija objavila detalje

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Mjesecima su njih dvoje harali po gradu: Na meti su im bili crkveni milodari, bicikli, mašine za šišanje, alkoholna pića...

Vozač je zadobio teške tjelesne ozljede, dok je dijete kao putnik u drugom vozilu zadobilo teške tjelesne ozljede opasne po život i oboje su zadržani na daljnjem bolničkom liječenju.

Nakon što vozač bude otpušten s bolničkog liječenja nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje. O događaju je obaviješteno državno odvjetništvo i na mjestu događaja je obavljen očevid, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene