Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Centar časti, a mi plaćamo"

"Je li vas sram?": SDP-ovac prozvao bračni par Puljak pa poslao znakovitu poruku

Predsjednik splitskog SDP-a Davor Matijević i saborska zastupnica Centra Marijana Puljak
Predsjednik splitskog SDP-a Davor Matijević i saborska zastupnica Centra Marijana Puljak Foto: Bozidar Vukicevic / Tom Dubravec / CROPIX
Predsjednik splitskog SDP-a Davor Matijević prozvao je bračni par Puljak.

Predsjednik splitskog SDP-a Davor Matijević na svojem je profilu na Facebooku prozvao Ivicu i Marijanu Puljak jer su, tvrdi, iskoristili podjelu graha na Međunarodni praznik rada kako bi promovirali svoju stranku.

"Puljci, je l' vas sramota? Novopečeni saborski bračni par iskoristio je tradicionalnu podjelu fažola na Marjanu kako bi promovirao vlastitu stranku, al' s našim novcem. Fažol su dijelili gradonačelnik (što je običaj), njegova supruga sa zagrebačkim saborskim mandatom koja je pomiješala Marjan s Jarunom i četa stranačkih članova koji su besramno nosili majice stranke Centar", napisao je.

"Centar časti, a mi plaćamo jer je fažol plaćen iz proračunskih sredstava. Ako su već htjeli biti široke ruke, mogli su platiti fažol iz sredstava koje primaju na račun stranačkih mandata. Centar svaki mjesec uprihodi oko 10.000 eura od saborskih mandata, oko 15.000 eura na račun gradskih vijećnika te oko 2000 eura za županijske vijećnike plus donacije. S oko 30.000 eura mjesečno mogu si i sami priuštiti da počaste ljude a da ne zloupotrebljavaju proračunska sredstva", dodao je.

Pročitajte i ovo Vesna Pusić (Foto: Dnevnik.hr) Pregovori o sastavljanju Vlade Pusić: Nalazimo se u velikoj opasnosti; Kolakušić podnosi ostavku, poznato tko će ga zamijeniti u Saboru

Iako je Centar u SDP-ovoj koaliciji Rijeke pravde, Marjanović je ustvrdio da su i pred izbore koristili gradska sredstva kako bi promovirali stranku.

"Kad su promovirali svoj rad i 'projekte' tako što su zauzeli cijelu Marmontovu s panoima kako bi ljudi pomislili kako tobože nešto i rade. Naravno, Grad je to platio, a ne stranka. Ovim putem čestitam najuspješnijem OPG-u u Hrvata Prvi maj. Nadam se da ćemo od vašeg rada za koji vas masno plaćamo napokon imati neke koristi osim besramnog samoreklamiranja", istaknuo je Marjanović.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 2 to vrijeme u godini Dobra vijest za one koji čekaju povrat poreza, danas počinje isplata

Na kraju je poslao znakovitu poruku: "P. S. Marijana, kako napreduju pregovori s Domovinskim pokretom?"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene