Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PLAKATI PO SPLITU

'Meni smeta Hasanbegović... jer ne mogu ljetovati na Brijunima za 7 kuna'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autobusnim stajalištima po gradu Splitu u utorak su osvanuli plakati podrške novom ministru kulture, Zlatku Hasanbegoviću.

Na nekoliko autobusnih stajališta u Splitu, kako stoji u potpisu na jednom od plakata koji su jutros osvanuli, dio splitskih studenata izrazio je podršku novom ministru kulture, Zlatku Hasanbegoviću.

Pročitajte i ovo Prosvjedi za Palestinu Slovenija će ubrzo priznati Palestinu Slovenski studenti prosvjeduju u znak podrške Palestini: Zahtijevaju prekid suradnje s izraelskim sveučilištima Andrej Plenković u Splitu Bliže se europski izbori Plenković u Splitu: "Naši partneri malo su desniji od onoga što mi reprezentiramo"

'To je naš ministar', stoji na jednom od plakata uz fotografiju ministra Hasanbegovića, dok su na ostalim plakatima lica oporbe Branko Grčić i Nenad Stazić. Jedan plakat je zauzelo lice predsjednika SDSS-a dr. Vojislava Stanimirovića, a našli su se tu i predstavnici Documente.

Studenti su uz pridružena lica objavili i razloge zbog kojih navedeni i dalje pružaju otpor prema novoimenovanom ministru kulture. Uz opis 'Meni smeta Hasanbegović jer...' uz llice Branka grčića piše: '...jer sam išao na barikade umjesto da sam vodio nastavu', na plakatu na kojem se nalazi SDP-ov Nenad Stazić piše: '...jer više ne mogu ljetovati na Brijunima za 7 kuna', dok uz lice predsjednika SDSS-a piše: ' ...jer sam se '91 borio za Slobu i Krajinu, a ne za slobodnu Hrvatsku'.

Na njihovoj su se meti našle i brojne nestranačke i nevladine udruge građana. Koje su još poruke splitski studenti poslali, pogledajte u fotogaleriji!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene