Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sanacija je počela

Drama na Pantovčaku, klizište se proširilo: "Ovoj cesti nema spasa"

Klizište na Pantovčaku iznad ureda predsjednika Republike proširilo se. Odron je sve veći, a stanari obližnjih ulica u strahu. Sanacija je počela, a odgovorni uvjeravaju kako nema razloga za brigu.

Rapidno propadanje nastalo je u zadnjih 24 sata. Priču donosi Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV. 

"Uslijed novog pucanja vodovodnih instalacija procijep se prvo povećao nekih 40 centimetara, a pet dana kasnije iznosi metar i 60. Ovoj cesti nema spasa. Ona će se u funkciji sanacije morati denivelirati tako da ćemo joj spustiti kotu za 4 do maksimalno 6 metara", rekao je Goran Mazija, voditelj sanacije klizišta.

Pročitajte i ovo Europski izbori - 1 Važni izbori Kako dišu Hrvati oko europskih izbora provjerio je Dnevnik Nove TV: "Tu se borio za sva moguća prava, otišao je u Europu, nije čuti za njega"

Pročitajte i ovo Andrej Plenković odlazi iz Banskih dvora nakon sastanka s DP-om Iz minute u minutu Završio sastanak DP-a i HDZ-a u Banskim dvorima: Razgovarali dva sata, evo što je dogovoreno

Zbog puknuća vodovodnih cijevi i izlijevanja velikih količina vode početkom ožujka došlo je do klizanja terena. Problem su sada i divlje životinje.

Pročitajte i ovo Karla Trstenjak i Luka Juroš - 1 Više sati u predškoli Pročelnik Juroš o uvođenju male škole u metropoli: "Pozdravljamo, ali ovo trenutno nije izvedivo ni u Zagrebu, ni u Hrvatskoj"

"Tu imamo srne, košute, muflone, jelene, koji su iza ograđenog prostora, a u slučaju da dođe do obrušavanja ograde, onda moramo napraviti pretpostavku prihvata tih životinja", rekao je Mazija. 

Pročitajte i ovo Hitna pomoć - 4 Ministarstvo zdravstva se ne slaže Hoće li se naplaćivati dolazak hitne pomoći? Sindikat odlučan: "Znamo da će protiv takvog prijedloga biti i vlada i ministarstva..."

Na upit o divljim životinjama u nečijim dvorištima, rekao je: "Dosad se nije dogodilo, a ne bi bilo zgodno da jeleni prohodaju Britancem ili dijelom grada."  

Više pogledajte u prilogu.  

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene