Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjeverna Karolina

Pucnjava u SAD-u: Na policajce na zadatku otvorena vatra, trojica ranjena, jedan ubijen?

Više američkih policajaca koji su bili na zadatku u gradu Charlotteu u Sjevernoj Karolini u ponedjeljak je ranjeno u pucnjavi.

Nekoliko je policajaca prevezeno u bolnice nakon što je u ponedjeljak na njih, dok su bili na zadatku, otvorena vatra. Prema nekim izvorima ranjena su trojica policajaca, a jedan je ubijen. Više od dva sata nakon što je ispaljen prvi hitac policija i dalje nadzire područje i upozorava da nije sigurno. Lokalna televizijska postaja uspjela je snimiti kombi koji juri kroz dvorišta da bi potom jednu okrvavljenu osobu izvukli iz vozila i smjestili u vozilo hitne pomoći.

Pročitajte i ovo Sanja Jurišić Jasan rezultat Kod njih se rezultati izbora znaju odavno: Evo kako to izgleda u najljevijem i najdesnijem mjestu u Hrvatskoj

Zatvorene su brojne ceste u okolnom području kako bi ranjeni što prije stigli do bolnica. Stanovništvo je pozvano da ne dola u opasno područje, a ljudi koji tamo žive upozoreni su da ostanu u kućama.

Guverner Sjeverne Karoline Roy Cooper izjavio je da je u kontaktu sa snagama reda u Charlotteu te ponudio pomoć službi iz drugih dijelova te savezne države, javlja AP.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene