Obavijesti Video Pretražite Navigacija
završio u zatvoru

Turčin dobio kaznu od 36 tisuća eura: Probio rampu na granici s kombijem punim migranata

Granica
Granica Foto: Robert Fajt/Cropix
Protiv turskog državljanina podignuta je optužnica nakon što je probio rampu na državnoj granici i prevozio ilegalne migrante.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska provela je postupak nad 23-godišnjim državljaninom Turske zbog sumnje da je u ponedjeljak probio rampu na granici i u kombiju švercao više ilegalnih migranata. 

Kriminalističko istraživanje utvrdilo je kako je spomenuti 23-godišnjak na području Vinjana Gornjih oštetio rampu na državnu granicu. 

Pročitajte i ovo Ilustracija istražuje se nesreća Tragedija na vojnoj vježbi u susjedstvu: Iz kanala izvučeno tijelo stradalog dočasnika, drugi vojnik na intenzivnoj

Osim toga, uspostavilo se da je u vozilo bilo i nekoliko osoba za koje postoji sumnja da su nezakonito ušle u Republiku Hrvatsku.

Turčin je priveden i sud mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 36 tisuća eura.

Pročitajte i ovo Vrijeme u Hrvatskoj; ilustracija - 3 Udar ledene fronte VIDEO Temperaturni šok i snježne pahulje zatekle Hrvatsku: Vatrogasci imali pune ruke posla

Budući da Turčin nije mogao platiti izrečenu novčanu kaznu, PU splitsko-dalmatinska odredila mu je kaznu zatvora u trajanju od 60 dana. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene