Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na Črnomercu

Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila

Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Ivana Nobilo/Cropix
Muškarac je u nedjelju mobitelom nazvao telefonski broj policije 192 te naveo da je na parkiralištu ispred trgovačkog centra na Črnomercu postavljena eksplozivna naprava. Dojava je bila lažna.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela lažna uzbuna.

Sumnja se da je u nedjelju, 14. travnja, u večernjim satima, oko 18:30, mobitelom nazvao telefonski broj policije 192 i naveo da je na parkiralištu ispred trgovačkog centra na Črnomercu postavljena eksplozivna naprava nakon čega je prekinuo telefonski poziv.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potraga bez rezultata Majka ubojice malene Danke odbila svjedočiti! Doznaje se što dalje čeka njezina sina i drugog osumnjičenog

Na taj je način na hitno djelovanje primorao policijske službenike Policijske uprave zagrebačke iz više ustrojstvenih jedinica da poduzmu niz mjera i radnji s ciljem utvrđivanja istinitosti dojave. Provedenim aktivnostima utvrđeno je da je dojava bila lažna, a sljedećeg dana u ranojutarnjim satima osumnjičeni je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene